Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

woensdag 2 november 2011

Reparatie Club West Zeeuws-Vlaanderen

Gisteren hebben we onze derde inloopmiddag gehad en weer zijn er veel dingen ter reparatie aangeleverd. Het meeste wat ter reparatie was aangeboden op de vorige inloopmiddag is al weer bij de mensen terug. Sommige dingen kosten wat meer tijd, dus die kunnen afgehaald worden, zodra ze gerepareerd zijn. We werken in eigen tijd en er kan daardoor geen tijdsdruk zijn, maar desondanks hebben de vrijwilligers de meeste voorwerpen binnen korte tijd gerepareerd, of moeten ze de mensen meedelen, dat de reparatie van het apparaat te duur wordt en in enkele gevallen gewoon niet meer gerepareerd kan worden. Dat is dan jammer, maar er staan een heleboel voorwerpen tegenover, die wel degelijk weer een nieuw leven krijgen.

Eerstvolgende inloopmiddag is op dinsdag 6 december 2011 van 13.30 tot 16.30

Adres voor de inloopmiddag: Dorspsstraat 99 te Breskens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten