Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 6 december 2011

6 december 2011

Vandaag was het weer de zoete inval op Dorpsstraat 99 te Breskens. Verschillende apparaten werden meegebracht, waarvan er al een paar meteen gerepareerd of nagekeken konden worden. Een paar dingen waren helaas niet meer te repareren, maar de dingen die wel gerepareerd kunnen worden, zijn gelukkig nog steeds veruit in de meerderheid. Dat geeft toch weer een goed gevoel, dat er een aantal apparaten van de milieustraat gered zijn en hopelijk weer een tijd meegaan.

Graag willen wij u ook als tip meegeven, dat indien een apparaat nog niet zo oud is, u vaak toch nog voor service terecht kunt bij de fabrikant. Dit gebeurde ook vandaag. We hebben een mevrouw het advies gegeven, om contact op te nemen met de fabrikant van het koffiezetapparaat dat zij bij zich had. Dit apparaat was pas anderhalf jaar oud. Er staat een levensduur voor elk apparaat. Indien het apparaat stuk gaat ver voor het einde van de levensduur, dan loont het de moeite om hier contact over op te nemen met de fabrikant. Er kan sprake zijn van een gedeeltelijke vergoeding voor het kapotte apparaat. Het is in ieder geval de moeite van het navragen waard.

Vandaag was er ook iemand van 't Duumpje aanwezig, om een stukje over onze reparatieclub te schrijven voor het blad van 't Duumpje. Deze meneer stak ook gelijk de handen uit de mouwen en heeft meegeholpen in de reparatie kelder, waarvoor onze dank !!!

De volgende inloopmiddag is op dinsdag 3 januari 2012 op het adres Dorpsstraat 99 te Breskens
van 13.30 tot 17.00.
De vrijwilligers van de Reparatieclub West Zeeuws-Vlaanderen wensen u allen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten