Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 3 januari 2012

3 januari 2012

Ten eerste een heel gelukkig 2012 namens alle wrijwilligers van de Reparatie Club West Zeeuws-Vlaanderen.

Een aantal vrijwilligers van onze reparatie club.

Ondanks het slechte weer waren er vandaag toch weer mensen die langskwamen met dingen die gerepareerd moesten worden. Buiten was het echt heel erg slecht,  stormachtig en regen. Binnen was het echter warm. Een aantal dingen konden meteen bekeken worden. Van sommige voorwerpen kon meteen al worden vastgesteld wat het probleem was. Een aantal spullen, die vorige keer aangeboden waren, werden weer opgehaald en tegelijkertijd werden er weer nieuwe dingen ter reparatie aangeboden.
Het was weer een heel produktieve middag.

De volgende inloopmiddag is op dinsdag 7 februari 2012.
Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten