Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 7 februari 2012

Dinsdag 7 februari 2012

Vandaag was het ondanks het weer heel erg druk. We hebben het idee, dat het de drukste dag was sinds het begin van de reparatie club. Er werden allerlei soorten apparaten en een stoel ingeleverd. Ook was er een computer, waar ons computer mensen erg blij mee waren. Computers worden niet zo vaak gebracht, terwijl wij wel mensen in huis hebben met ervaring op het gebied van computers. Ook op het gebied van installaties van programma's en dergelijke.
Het was weer een welbestede dag en er konden al weer wat mensen blij gemaakt worden met een gerepareerd apparaat. De rest moet nog bekeken worden, want het was zoals ik al zei heel erg druk.


De volgende inloopmiddag is op dinsdag 6 maart 2012.

Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.

We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.
 
Vriendelijke groeten en graag tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten