Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

woensdag 4 april 2012

Dinsdag 3 april 2012

Het was een rustige inloopmiddag.
Waarschijnlijk door het mooie weer.
Veel mensen zijn op dit moment in de tuin bezig.
Er werden wel een paar interessante dingen om te repareren ingeleverd.
Zoals bijvoorbeeld deze saxofoon.
Onze vrijwilliger Piet Buijze heeft een hele mooie inrichting thuis, waar hij allerlei dingen kan draaien op professionele draaibanken.
Piet gaat dan ook voor deze meneer aan het werk.


Ook staat er een pick-up waar naar gekeken gaat worden.
Dit zijn dingen die je niet zomaar elke dag meer ziet.De volgende inloopmiddag is op dinsdag 1 mei 2012.
Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.
Vriendelijke groeten en graag tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten