Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 5 juni 2012

Dinsdag 5 juni 2012

Voor het eerst sinds een periode was ik eindelijk weer aanwezig op de club, dus hier een kort verslagje:

Het was een niet zo heel drukke dag. We zijn wel eens anders gewend geweest.
Er kwamen wat verschillende dingen binnen, waaronder een oude winkel weegschaal, wat natuurlijk heel interessant is. Verder nog een tafel kopieermachine, wat horloges, een digitale weegschaal en een stofzuiger.
Geen computers of aanverwante deze keer.
Het valt ons op, dat het merendeel wat wij binnenkrijgen elektronisch is.
Sietz Leeflang, oprichter van onze groep, is bezig met een vergelijking. Hoeveel van welke spullen wordt er ter reparatie aangeboden en hoeveel wordt er daadwerkelijk gemaakt. Hij kon nu al concluderen dat ongeveer 70 % van de spullen weer gerepareerd wordt door de club. Dit is natuurlijk een prachtig resultaat.
Tot slot nog even een berichtje uit de PZC:

U kunt op de afbeelding klikken voor een vergroting.
Dank aan één van onze vrijwilligers voor dit berichtje.De volgende inloopmiddag is op dinsdag 3 juli 2012.
Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.
Vriendelijke groeten en graag tot ziens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten