Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

woensdag 8 augustus 2012

Dindag 7 augustus 2012

Het was een speciale dag. Er was bezoek van Omroep Zeeland.
"De Bestelbus" kwam langs om te horen wat onze club doet.
De uitzending was life te beluisteren bij Omroep Zeeland.

Sietz Leeflang geeft uitleg.
foto gemaakt door Omroep Zeeland

's Middags hadden we weer gewoon de inloop middag en het was gelukkig weer iets drukker dan vorige maand. Er zijn weer diverse dingen ingebracht, zoals koffiemachine, heggeschaar, wafelijzer, weegschaal en nog meer. De vrijwilligers kunnen weer aan de slag.De volgende inloopmiddag is op dinsdag 4 september 2012.
Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.
Vriendelijke groeten en graag tot ziens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten