Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 8 januari 2013

Dinsdag 8 januari 2013


Ten eerste een heel gelukkig 2013 voor iedereen.
We hopen op een jaar waarin we weer heel veel apparaten van de milieustraat kunnen redden.
 
Vandaag was een rustige dag. Er werden wel wat spullen binnengebracht, maar de mannen konden gelijk aan het werk, om te kijken of er iets aan gedaan kon worden.
Voor een paar spullen werd al een oplossing bedacht, dus daar wordt aan gewerkt.

De volgende inloopmiddag is op dinsdag 5 februari 2013.
Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.

Vriendelijke groeten en graag tot ziens
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten