Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 2 juli 2013

Dinsdag 2 juli 2013

Het is eindelijk zomer geworden. Desondanks is het niet heel stil op de club. Gelukkig hebben we, ook al is het goed weer, wel aanloop.
Diverse apparaten worden weer aangeboden, waaronder ook een paar Senseo apparaten.
Deze apparaten worden vrij regelmatig aangeboden en bij on is nu bekend, hoe we ze open moeten krijgen ; )


Even kijken. Doet ie 't of doet ie 't niet ????Tip: lekt uw Senseo en krijgt u geen volle kopjes meer ? Dan zou het kunnen, dat de padjeshouder aan vervanging toe is. Probeer dan eens of de Senseo dit probleem vertoont bij het gebruik van een andere houder. Doet hij het bij de andere houder wel goed, dan kunt u de pad houder die versleten is vervangen. U kunt de houders los kopen bij bijvoorbeeld de Marskramer.
Ook een laptop moest nagekeken worden, daarvoor bent u bij ons ook op het goede adres. 
 


 
Even een praatje met de mensen. Wat mankeert er aan een apparaat ?
 
De administratie hoek.


 
Een paar te repareren Senseo apparaten.
 
 
De volgende inloopmiddag is op dinsdag 6 augustus 2013.
Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.
Vriendelijke groeten en graag tot ziens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten