Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 4 februari 2014

Dinsdag 4 februari 2014

Vanaf het begin van de middag was het weer de zoete inval.
Mensen weten ons gelukkig goed te vinden, zelfs vanuit Oost Zeeuws-Vlaanderen.
Er zijn weer diverse spullen aangeboden.


Inbouw combi magnetron.

Subwoofer.

De mannen buigen zich over het probleem.


!!!!! NIEUW !!!!!

Het is ook mogelijk om bij ons te repareren textiel aan te bieden.Heel veel mensen zitten tegenwoordig met de handen in het haar, als ze iets aan kleding moeten repareren.
Het wordt niet altijd meer geleerd en er zijn ook niet veel winkels die deze service bieden.
Simpele reparatie klusjes, zoals het aanzetten van knopen, zomen en repareren van winkelhaken in kleding, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze twee vrouwelijk vrijwilligers zullen zich dan over uw textiel probleem buigen.


De volgende inloop middag is op dinsdag 4 maart 2014.

Het adres is wederom Dorpsstraat 99 te Breskens.
We zijn aanwezig van 13.30 tot 16.30.
Vriendelijke groeten en graag tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten