Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

woensdag 14 mei 2014

Textiel en breien


Bij de reparatie club kunt u ook terecht voor simpele textiele reparaties, zoals bijvoorbeeld het aanzetten van knopen, zomen van kledingstukken etc. Er zijn naaimachines aanwezig, dus we kunnen samen met u kijken, wat de bedoeling is.  Ook kunnen wij u helpen om een kledingstuk op te fleuren.  Wat bandjes, applicaties of knoopjes en uw kledingstuk ziet er meteen anders uit. Graag de eventuele aan te brengen versieringen zelf meenemen.

Ook hebben wij iets nieuws: kunt u niet breien en wilt u het graag leren ? Beide textiel dames breien graag en kunnen u helpen om deze kunst meester te worden. We hebben wol bij ons en pennen om uit te proberen, dus wat let u en leer breien, zodat u ter zijner tijd zelf uw eigen sjaals en truien kunt breien, of leuke spullen kunt maken voor uw interieur, zoals bijvoorbeeld kussen overtrekken. Er zijn zo veel mogelijkheden, als u eenmaal kunt breien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten