Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

zaterdag 9 augustus 2014

Dinsdag 5 augustus 2014

Het is vakantie, maar onze vrijwilligers werken gewoon door. Ook 5 augustus waren de meesten weer van de partij. Er zijn verschillende apparaten naar hun eigenaar terug en er staan weer nieuwe uitdagingen klaar. Soms lukt het niet meteen. Ik hoop dat u dan een beetje geduld met ons heeft. We doen ons uiterste best.
Helaas dit keer geen foto's. De foto camera lag nog thuis. Volgende keer beter.

We zien u graag volgende maand.

De eerstvolgende inloop middag wordt gehouden op 2 september 2014.
Ons adres:

Theetuin B & B In de Morelleput


Sint Bavodijk 56a

4504AB Nieuwvliet

reparatieclubwzv@gmail.com


Een routebeschrijving kunt u hier vinden:
http://www.indemorelleput.nl/info/locatie/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten