Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 2 september 2014

Dinsdag 2 september 2014

Vandaag stond er weer een rij met wachtenden. Heel veel mensen weten ons ondertussen te vinden.
Ook was er visite van Kikketv Sluis. Vrijwilligers werden geïnterviewd en van diverse onderdelen werden opnamen gemaakt. Het filmpje is eerdaags te bekijken op de Facebook pagina van Kikketv Sluis.


Een paar van de ingebrachte apparaten.


De plaats waar de intake plaatsvind.
Hier worden de gegevens genoteerd en wat er mis is met het apparaat.

Nog even een foto van onze "huishond".
Hij heeft het erg naar zijn zin bij ons.


We zien u graag volgende maand.

De eerstvolgende inloop middag wordt gehouden op 7 oktober 2014.
Ons adres:

Theetuin B & B In de Morelleput


Sint Bavodijk 56a

4504AB Nieuwvliet

reparatieclubwzv@gmail.com


Een routebeschrijving kunt u hier vinden:
http://www.indemorelleput.nl/info/locatie/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten