Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

dinsdag 7 maart 2017

Dinsdag 7 maart 2017Het is lekker weer buiten. Het lijkt Lente !
Het zal niet lang meer duren, voordat we weer in de werkplaats werken.
Voorlopig zitten we nog even in de spelletjes ruimte achter de werkplaats, waar het lekker warm is.
Er zijn weer voldoende dingen binnengebracht, ook worden er wel eens spullen gebracht om na te kijken voor de zekerheid. Of bepaalde schakelaars nog veilig zijn om te gebruiken. Bij twijfel kan dit altijd even nagekeken worden.
Er is weer voldoende te doen.

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van een van onze vrijwilligers.
Een van onze klokkenmakers, Jos Schenning, is afgelopen maand overleden.
Hij heeft een tijd enthousiast deel uitgemaakt van onze groep en wij missen hem.De eerstvolgende inloop middag wordt gehouden op 4 april 2017 van 13.30 tot 16.00.

Ons adres:

Theetuin B & B In de Morelleput

Sint Bavodijk 56a

4504AB Nieuwvliet
reparatieclubwzv@gmail.com


Een routebeschrijving kunt u hier vinden:
http://www.indemorelleput.nl/info/locatie/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten