Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.30 kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Heeft u een computer die kuren vertoont, dan kunt u ook bij ons aankloppen.
De te repareren spullen kunnen aangeboden worden en worden door de vrijwilligers in eigen tijd gerepareerd. Er wordt contact met u opgenomen, zodra de reparatie is gedaan en u krijgt bericht of er eventuele onderdelen vervangen moeten worden, of dat het voorwerp niet meer te repareren valt.
Het aanbieden ter reparatie gebeurt op eigen risico. De vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en bieden geen garantie na de reparatie.
U moet het zien als de laatste mogelijkheid voor het voorwerp, voor het naar het afval gaat, of naar de milieustraat. Vriendelijk willen wij u verzoeken, om het voorwerp zo schoon mogelijk aan te bieden.

Wij kunnen via e-mail niet zien, of een apparaat te repareren is, dus graag op de eerste dinsdag van de maand het betreffende apparaat bij ons aanbieden.

Wij repareren geen witgoed !!


Gelieve enkel en alleen op de eerste dinsdag van de maand spullen aan te bieden en niet op andere dagen, in verband met het overzicht.

Wij nemen geen Senseo koffiezetapparaten meer aan om te repareren. Het is te tijdrovend.

woensdag 20 december 2017

Sietz Leeflang in memoriam


Met verdriet en respect vernamen we dat Sietz Leeflang ons ontvallen is.
Sietz was oprichter van onze reparatieclub en ook nadat we onze bijeenkomsten zijn gaan houden op de Marolleput bleef hij ons met grote regelmaat bezoeken waarbij we ons voordeel konden doen met zijn waardevolle adviezen. 

Zijn initiatief leidde ertoe dat veel streekbewoners zich de aanschaf van nieuwe apparatuur konden besparen, waarbij we tevens een bijdrage leverden aan een duurzame samenleving.
We wensen zijn nabestaanden en nabije vrienden veel sterkte in deze donkere dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten